Nieuwe site nieuw gezicht

In februari was ik vastbesloten om een site op te richten waarbij ik mijn intenties en plannen aan de buitenwereld kan tonen.

Sinds enkele jaren beoefen ik regelmatig meditatie, yoga en probeer bewust en met aandacht voor mijzelf en mijn omgeving te leven. De basis van mijn kennis berust op inzichten van de Boeddha en de mindfulness trainingen.

Door mijn inzichten die ik heb opgedaan uit diverse boeken, retraites en een soloreis naar Thailand wil ik deze inzichten delen met anderen. Trainingen geven en individuele begeleiding doe ik al enige tijd en ik wil door middel van deze site nog meer mensen raken en bereiken. Ik hoop op termijn dat veel mensen deze site als hun portaal gaan zien. Het portaal naar zelfkennis en inzicht in de menselijke geest.

Namasté (Sanskriet: ik buig voor jou)

3 antwoorden op “Nieuwe site nieuw gezicht”

  1. you’re really a good webmaster. The website loading speed is amazing. It seems that you’re doing any unique trick. Furthermore, The contents are masterwork. you have done a great job on this topic!

  2. You actually make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be really something that I think I would never understand. It seems too complex and extremely broad for me. I’m looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *