Einde van een Training Mindfulness

De mindfulness training maart/april is beëindigd. Bijzonder om te zien hoe een groep totaal verschillende mensen in de negen weken elkaar leren vertrouwen en er een mooie harmonie ontstaat.

Bindend vond ik het woord liefde, mildheid. Deze woorden vaak zo verkeerd gebruikt door het ego patroon maar vanuit het hart zo simpel en krachtig.

Als de mens meer liefde voor zichzelf en de ander zou kunnen opbrengen en tevens met aandacht kan luisteren naar de ander (zonder oordeel) dan ontstaat er vanzelf deze harmonie.

Liefde en mildheid de elementen die wij wel herkennen bij het zien van een baby of dierenjong, die liefde en mildheid mogen wij onszelf en de ander ook geven.

Ik zou graag tegen ieder willen zeggen; ik geef je liefde en mildheid.

Prachtig toch!?

5 antwoorden op “Einde van een Training Mindfulness”

  1. Wat een mooie woorden Hans. Ik heb zeker genoten van de mindfulness cursus en geleerd hoe gewoontes…..gedachtes anders worden door jezelf echt tijd te gunnen voor jezelf, zodat je beter in het leven staat en milder en liefdevol naar de mensen om je heen bent/communiceert.
    Had ik dit maar jaren geleden gedaan.

    1. Hanneke, bedankt voor je reactie. Ik zelf ben ook al enkele jaren tot dit inzicht gekomen. Laat, te laat het zijn allemaal weer gedachten…. Succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *