Mindfulness

Mindfulness in Almere door Hans van Male Lid VMBN 

Logo VMBN

Hans van Male geeft in Almere diverse trainingen waarbij diepgang, persoonlijke ontwikkeling en het verbeteren van jouw levenswijze op de voorgrond staan. Deze training stelt je in staat om beter om te gaan met diverse levensproblemen, angsten, frustraties, boosheden, dwanggedachten, piekeren, burn-out etc.

Deze cursus wordt door diverse ziektekosten verzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Kijk uw polis na!

De training start op maandag 19 augustus 2019 en bestaat uit acht avonden van circa 2,5 uur inclusief de stilte-dag op zondag 29 september. De cursus wordt gegeven door Hans van Male.

Mindfulness Based Stress Release training.

Door deze training maak je een persoonlijke ontwikkeling door waardoor je je vaste patronen sneller herkent. Je wordt vrijer in jouw persoonlijke keuzes. De hele training zorgt ervoor dat je meer inzicht, zelfvertrouwen, plezier, harmonie, focus, aandacht en ontspanning krijgt.

Als we ons bewust zijn van onze automatismen en vaste denkpatronen, kunnen we op een andere manier gaan reageren. Door de MBSR training zijn wij bewuster aanwezig en ontstaan er meerdere en ook andere mogelijkheden om te reageren.

Meer inzicht, zelfvertrouwen, harmonie, plezier, focus, aandacht en ontspanning.

Uw werkgever kan een gedeelte of de hele cursus kosten voor zijn rekening nemen.  Ook vergoeden meeste verzekeraars deze training. Ik ben lid van de VMBN. Trainer 1.

Elke maandag avond van 19:00 tot 21:30. Datums 19, 26 augustus, 2, 9, 16, 23, 30 september en 7 oktober. De stiltedag/oefendag is op zondag 29 september.

Let op er is naast acht avonden ook één hele zondag (10:00 tot 15:00) waar wij gaan oefenen: 29 september is een stilte zondag. Hierbij gaan wij in stilte diverse mindfulness oefeningen doen.

Kosten van deze training zijn € 340,00. Betaling in gedeeltes is mogelijk. Meeste verzekeraars vergoeden pas na beëindiging van de training.

Meld je hier aan