Mindfulness

Mindfulness in Almere door Hans van Male Lid VMBN

Logo VMBN

Hans van Male geeft in Almere diverse trainingen waarbij diepgang, persoonlijke ontwikkeling en het verbeteren van jouw levenswijze op de voorgrond staan. Deze trainingen stellen je in staat om beter om te gaan met diverse levensproblemen, angsten, frustraties, boosheden, dwanggedachten, piekeren, burn-out etc.

Mindfulness Based Stress Release training.

Door deze training maak je een persoonlijke ontwikkeling door waardoor je je vaste patronen sneller herkent. Je wordt vrijer in jouw persoonlijke keuzes. De hele training zorgt ervoor dat je meer inzicht, zelfvertrouwen, plezier, harmonie, focus, aandacht en ontspanning krijgt.

Als we ons bewust zijn van onze automatismen en vaste denkpatronen, kunnen we op een andere manier gaan reageren. Door de MBSR training zijn wij bewuster aanwezig en ontstaan er meerdere en ook andere mogelijkheden om te reageren.

Meer inzicht, zelfvertrouwen, harmonie, plezier, focus, aandacht en ontspanning.

De training start op maandag 4 februari  2019 en bestaat uit acht avonden van circa 2,5 uur inclusief de stilte-dag op zondag 31 maart.

De cursus wordt gegeven door Hans van Male. Ook uw werkgever kan een gedeelte of de hele cursus kosten voor zijn rekening nemen. Ik ben lid van de VMBN. Trainer 1.

Elke maandag avond van 19:00 tot 21:30. Datums 4, 11, 25 februari en 4, 11 en 25 maart, en 4, 8 april (in de schoolvakantie is geen mf avond).

Let op er is naast acht avonden ook één hele zondag waar wij gaan oefenen: 31 maart is een stilte zondag. Hierbij gaan wij in stilte diverse mindfulness oefeningen doen.

Kosten van deze training zijn € 320,00.

Meld je hier aan